Hvor kan man se Starcraft-spill

Nettsiden gamer.no sender alle de store norske turneringene i Starcraft II. Ønsker du å følge med på årets Telenor-Liga overfører Gamer.no disse kampene hver eneste lørdag! Vi gir deg også en oversikt over hvor du best kan få med deg Starcraft Turneringer som foregår i utlandet.starcraft-angry-guy1

Starcraft II har tatt Norge med storm og de 4-5 siste årene har mange av kampene blitt strømmet på nettet. De som følger nøye med på hvordan de norske spillerne gjør det i Telenor-Ligaen kan følge sendinger via gamer.no hver lørdag. Her er det profesjonell kommentering underveis og analyser fra eksperter i pausene. Dette er mye bedre enn alle idrettssendinger på TV til sammen!

Lokker seere med konkurranser og premier

Vårens Telenor-Liga kan du altså følge tett hos gamer.no, hvor de mest populære duellene blir streamet hver eneste lørdag. Det er bare å få disse sendingene over på en storskjerm og benke seg ned sammen med vennene dine, for dette er profesjonelle produksjoner. Som seer har du også mulighet til å delta i konkurranser hver runde og vinne spillutstyr og andre spennende gevinster fra ulike leverandører. Gikk du glipp av live sendingen har selvfølgelig Gamer laget et eget arkiv som du kan se i etterkant av oppgjørene. For å gjøre sendingene ekstra spennende finnes det flere spillselskaper som tilbyr odds på Starcraft, slik at du også kan satse penger og kanskje vinne noen ekstra kroner samtidig som du følger med på sendingen.

Internasjonale turneringer

Følger du med på Starcraft World Championship kan du følge med live hele uken på nettsiden http://wcs.battle.net/sc2/en. Her kommer vi tett på spillerne i hver sending og ikke minst publikum som heier frem sine favoritter underveis. Det er ingen tvil om at Starcraft har blitt en stor e-sport når man ser på denne produksjonen, for dette er virkelig av høy klasse. Sendingene eller da streamingen er selvfølgelig også helt gratis og kan også sees fra nettbrettet eller mobilen din. Det morsomme er at du også kan chatte med andre som følger med på kampene.

Spillerne deler linker

En nettside som også inneholder interessante Starcraft forumer er http://www.teamliquid.net/video/streams/. Her finner du et godt utvalg av arkiver fra flere ulike turneringer, ikke bare fra SWC. Det legges også ut stream-linker i forumene, hvor du kan følge med på kamper fra flere forskjellige land. Det som er imponerende her er statistikkbasen, som er veldig interessant, spesielt for de som spiller på oddsen underveis.

Andre nyttige arkiv for viktige turneringer:

Twitch TV

twitch-logoEt flott samlingssted for Starcraft-fansen som ønsker å få med seg mest mulig av turneringer og kamper fra hele verden er twitch.tv. Her har de samlet opp alle av verdens største turneringer på en og samme side, slik at du enkelt kan switche mellom kanaler som streamer kampene. Det finnes også en egen chatte-funksjon på siden hvor du kan diskutere med andre seere. Dette er en flott og enkel side å bruke og besøker du denne siden, vil du aldri gå glipp av en viktig kamp. Det eneste negative er at streamingen ofte er fra lokale tv-stasjoner, slik at det ikke alltid er kommentatorer som du vil forstå, hvis du da ikke snakker mandarin eller koreansk, da Starcraft er enormt stort i både Kina og Sør-Korea.

Noen fine Twitcher å følge: